Fra idé til virkelighed - kom med på rejsen


Der er sket meget siden vi tilbage i foråret 2019 kom på idéen til NONI Swim. Vi vil nu invitere dig indenfor i vores maskineri og give dig et indblik i, hvordan det har været for os at bringe NONI Swim til live. 

Vi, Amalie og Maja, sad som så mange gange før i Amalies sofa og lavede ikke rigtig noget. Amalie sad og søgte efter badetøj online og pludselig sagde hun frustreret "jeg ville ønske jeg kunne lave mit eget badetøj". Tanken om at lave sit eget badetøj var ikke en ny tanke for Amalie. Det var faktisk en tanke hun havde haft længe, men som hun aldrig havde turdet sige højt. Maja kiggede på Amalie og sagde "jeg vil gerne være med". Vi stirrede på hinanden og vi vidste, at vi faktisk begge to mente det. Vi kender hinanden ud og ind. Vi har været bedste veninder siden 6. klasse i folkeskolen og ved, hvad hinanden tænker bare ved at kigge på hinanden. Derfor vidste vi også, at der faktisk ikke var nogen vej tilbage - vi måtte lave vores eget badetøj. 

Næste skridt i beslutningsprocessen var at slå fast, at vi ville lave noget badetøj, der ikke påvirkede jordkloden så slemt, som modeindustrien ellers gør. Vi havde en drøm om at lave noget bæredygtigt badetøj, og den drøm er nu blevet til virkelighed. 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published